Info

Hashtag Backstage

Hashtag Backstage är podcasten där entreprenören Philip Morberg (@pmorberg) och skådespelaren Oscar Rosberg (@ooscarrosberg) tar reda på vad som egentligen händer bakom kulisserna på teatern, under filminspelningar och konserter. Nytt avsnitt med ny gäst varje onsdag. Kontakt: info@hashtagbackstage.se Musik: "Ases High" och "Deep Haze" av Kevin MacLeod
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Hashtag Backstage
2017
November
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: July, 2017
Jul 26, 2017

Daff Kjellström är inte bara artist utan även nattklubbschef på den kändistätaste krogen på Stureplan. Han är expert på sociala medier och har dessutom varit manager åt The Fooo (nu The FO&O). Det här avsnittet är en riktig blandning av allt möjligt.

Jul 19, 2017

SOMMARSPECIAL - I detta avsnitt berättar vi, Oscar och Philip, om vad vi varit med om som skådespelare respektive projektledare och tekniker. Innehållet går från blodiga scener och blöta personalfester på Kungliga Operan till möten med Beyoncé, skoj med bananer och hur man som spruträdd får en roll som heroinmissbrukare

Jul 11, 2017

Sångaren Seike Clowniac har gjort sig stor först med gruppen Seremedy och nu Kerbera. Han berättar om tvisterna mellan honom och den tidigare kollegan och popstjärnan Yohio, hur man som musiker slår igenom internationellt och hur pass galna japanska fans kan vara.

Jul 5, 2017

Skådespelaren och musikalartisten Lisette Pagler slog igenom när hon vann tävlingen "Jakten på Julia". Vi pratar om svettiga kyssar med Måns Zelmerlöv, livet som mänsklig robot och vad som händer när man som musikalhuvudroll tappar rösten.

1