Info

Hashtag Backstage

Hashtag Backstage är podcasten där entreprenören Philip Morberg (@pmorberg) och skådespelaren Oscar Rosberg (@ooscarrosberg) tar reda på vad som egentligen händer bakom kulisserna på teatern, under filminspelningar och konserter. Nytt avsnitt med ny gäst varje onsdag. Kontakt: info@hashtagbackstage.se Musik: "Ases High" och "Deep Haze" av Kevin MacLeod
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Hashtag Backstage
2017
November
October
September
August
July
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: May, 2017
May 31, 2017

Martin Melin är polis med hela svenska folket. Vi pratar om skillnaderna mellan polisyrket på film och i verkligheten och Martin berättar om hur han och deltagarna drev med tv-teamet under Expedition Robinson och hur hans kändisskap har räddat liv

May 24, 2017

Med sångerskan Linda Pritchard pratar vi Idol och Melodifestivalen, hon bjuder på sitt värsta scenminne och berättar om när hon orsakade extrem smärta hos Magnus Uggla. 

May 17, 2017

Skådespelaren Shebly Niavarani har medverkat i produktioner som Gåsmamman, Bonusfamiljen, Wallander m.fl. Han berättar bland annat hur han tar sig runt mobilkameraförbudet på filminspelningar och när han skrämde livet ur några yoga-kvinnor.

May 10, 2017

Sångerskan Joanna Perera berättar om vad Let´s Dance-bandet har för sig under direktsändning och hur det är att vara naken på scen. 

May 2, 2017

Skådespelaren och musikalartisten Rolf Lydahl medverkar i "The Phantom of the Opera" på Cirkus och avslöjar vad som pågår i "elefanten" bakom scenen. 

1